Επιδείξεις Ταεκβοντό - Ρυθμικής του Α.Σ. Λάρισας

επίδειξη Ταεκβοντό - Ρυθμικής και τις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας με επίδειξη Ταεκβοντό - Ρυθμικής και τις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Κο Αθανάσιο Παιδή και τους εξαίρετους εξεταστές μας Κους Παιταρίδη Νικόλαο (ΣΟΑΤρικάλων), Ντόβα Μπάμπη (Ευ ζην Αμπελώνα), Φλίσκα Παναγιώτη (Πρωτέας Καρδίτσας),Ποζαπαλίδη Κων/νο (ΤΑΕΚΥΟΝ Βόλου) και Λάκη Μιχάλη (Ευ ζην Γιάννουλης).

Να συγχαρούμε όλο το προπονητικό team του συλλόγου μας, τον Δάσκαλο Κο Ιακωβάκη Απόστολο τους βοηθούς του Κο Τριανταφύλλου Αθανάσιο και Κο Κακλίδη Στέφανο, την εξαιρετική Δασκάλα Ρυθμικής Κα Παπαθανασίου Έρη όπως και τις επιστημονικές συνεργάτιδες Κα Τζατζάκη Δώρα (Αθλητική ψυχολόγος) και Ασαλουμίδου Δήμητρα (υπεύθυνη Αθλητικής ενδυνάμωσης).

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας Κο Αθανάσιο Ζμπήτα (Άνθη-φυτά), Κο Ευάγγελο Ταμπορούδη (Χυμούς Viva), Κο Φάνη Κοντόπουλο (Μεταφορές-Μετακομίσεις), Κο Γεώργιο Παπατριανταφύλλου ( Κόσμημα) και τον Κο Στάθη Κακανούδη (Χωριάτικο Κοτόπουλο) οι οποίοι είναι συνεχώς δίπλα μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια και για την απόκτηση ζώνης!